CSINÁLD MEG!

AKARJ!

KÜZDJ!

Elérhetőségek

IV. SAVARIA LEGIO RACE Terepakadályfutó Verseny- OCR Kupafutam!

Cím: 9700 Szombathely,
Szabadidő Központ
Telefon: +36-70-94-45-888
Mobil: +36-30-99-40-238
E-mail: skorpiobc@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Versenyünk időpontja: 2019 09 21

Online nevezés esetére a számlaszám:

Sopron Bank Burgenland  17600042-00589673-00600002

Számlatulajdonos: Skorpió Box Club

Kapcsolattartó: Varga Roland - Kaczmarski Róbert - Varga HajnalkaSzabályzat


Nevezésre, Versenyre és helyszínére vonatkozó szabályok:

- A nevezés elküldésével online, vagy a helyszínen történő jelentkezés esetében a versenyző elfogadja a versenykiírás és versenyszabályzat feltételeit.

- A  jelentkezéshez szükséges adatok megadásával a nevező önként hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat  tárolják és a megadott email címre a sporteseménnyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

- A nevezési díjak számlázása elektronikus formában történik, amennyiben valaki nem a saját nevére kéri annak kiállítását,  azt a  regisztrációs űrlapon az üzenet mezőben köteles a szükséges adatokkal jelezni

- A verseny bármilyen okból történt lemondása esetén, ha a nevezési díj már befizetésre került, azt nem áll módunkban visszafizetni, azonban lehetőség van a helyszínen a versenyzési jog átruházására online, a nevezési határidő lejártáig illetve a helyszínen az első futam elindításáig!!!

- A versenyről és versenyzőkről készült fotók és filmek  a rendezők tulajdonát képezik, oly módon, hogy azokat szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), amiért  a fotón és a mozgó felvételeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.

- Minden indulónak viselnie kell a megfelelő módon rögzített  rajtszámot és az időmérő eszközt Ez utóbbit a célba érést követően vissza kell szolgáltatni a verseny szervezőinek a regisztrációs sátorban.

 - A helyszínen öltötő sátrak lesznek felállítva, de  értékmegőrzést  a verseny rendezői nem vállalnak!

- Kötelező a versenyen felállított, illetve a kijelölt  minden akadály teljesítését elkezdeni, azt megpróbálni.

- Csak egyszeri próbálkozás megengedett, hiba esetén nincs több lehetőség, végre kell hajtani a büntetőfeladatot!

- Amennyiben hibás a kivitelezés, vagy nem sikerül átjutni a megkívánt módon az akadályon, büntetés jár. Az akadály mellett 30 guggolásból felugrást kell elvégezni.

- A versenyen a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet óvást benyújtani személyesen a helyszínen a szervezők részére.- melynek ellenértéke 6000ft.

Kizárást von maga után:

- A sportszerűtlen magatartás

- Az általunk kijelölt  teljes versenytáv útvonaláról való letérés, valamint annak nem teljesítése

-  A nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki

- Az időmérő eszköz  nem rendeltetésszerűen használata

- Kísérő autó, kerékpár használata  a verseny helyszínein és időtartama alatt  kizárólag a szervezők részére megengedett.

- A versenyen tilos nem a szervezők által biztosított külső segítséget igénybe venni

- Bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése a  sportesemény helyszínén csakis kizárólag a szervezők engedélyével,  előre egyeztetett módon  végezhető.

********

A versenyen csakis kizárólag a nevezési díj befizetése ellenében a regisztrált SZEMÉLYEK vehetnek részt!!

A nevezési díj a versenyen való egyszeri részvételt fedezi, az eddig  megadott kondíciók alapján.

A verseny rossz idő esetén is megrendezésre kerül!

A rendezők változtatási  joga a sporteseményt és a rendezvényt illetően, valamint  ahhoz bármi módon kapcsolódóan (pl útvonal, táv, programok stb..)  fennáll.

Minden jog fenntartva!

A NEVEZÉSSEL MINDEN INDULÓ KIJELENTI HOGY ELOLVASTA A FELELŐSSÉGNYILATKOZATOT, ARRA, VALAMINT A VERSENYRE ÉS ANNAK HELYSZÍNÉRE VONATKOZÓ SZABÁLYOKAT, AZ ABBAN LEÍRTAKAT TUDOMÁSUL VESZI,  ELFOGADJA ÉS BETARTJA!

 A versenyen való részvétel egyik feltétele az arra jogosult és kötelezett aláírásával ellátott helyszínen leadott általunk közzétett felelősségnyilatkozat!Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
IV. SAVARIA LEGIO RACE Terepakadályfutó Verseny- OCR Kupafutam! - NémetIV. SAVARIA LEGIO RACE Terepakadályfutó Verseny- OCR Kupafutam! - Magyar