Fotópályázat 2017

FOTÓPÁLYÁZAT 2017. április 29.  - Szombathely

VAS MEGYEI AMATŐR ÉS PROFI FOTÓSOK RÉSZÉRE

KERESSÜK A SAVARIA LEGIO RACE LEGJOBB FOTÓIT

Légy részese Szombathely extrém sporteseményének és kapd lencsevégre a pillanatot. Ezeket a fantasztikus képeidet mutasd meg a nagyközönségnek. Küldd el a fotópályázatunkra, mi pedig sajtómegjelenésekkel, az esemény hivatalos fotója megjelenéssel, és nyereményekkel díjazzuk a legjobbakat.

 

Az esemény időpontja:                2017.04.29.   11:00-18:00

Az esemény helyszíne:                Szombathely, Homok utcai Szabadidő Központ               

Az esemény részletei:                  www.slrace.hu

A pályázatra bárki beküldheti a saját maga által készített,  maximum 10 fotóját. Beküldéskor az email tárgyához írd be: "A Savaria Legio Race fotója", valamint adj a fotóknak címet! A képek kiterjesztése kizárólag JPEG kell legyen, méretük egyenként maximum 2 MB.

A beérkezett képeket ezt követően egyszerre töltjük fel a facebook oldalunk egyik galériájába. A május 20-ig legtöbb lájkot kapott fotó nyeri a fődíjat, likeolási sorrendben a 2. és 3. fotó a 2. és 3. díjat, esetlegesen különdíjat. Ezen kívül számos médián keresztül szerepeltetjük a nevét.

Lehetőség van fejkamerával, drónnal vagy esetleg analóg felvétellel való pályázásra, ezt külön egyeztetjük, ez garantált különdíj!

Nyeremények (facebook szavazás alapján) : 1. helyezett 10.000 Ft; 2-3. helyezettek póló és érem.

Különdíjak lehetségesek.

Beküldés: 2017. május 05.-ig az elérhetőségek feltüntetésével -> savarialegiorace@gmail.com

Egyéb a fotókkal kapcsolatos megkötések

A fotókon minimális digitális utómunka megengedett, a nagyobb módosításokkal készülteket viszont nem fogadjuk el. Keretezést, vízjelek valamint logók elhelyezését mellőzzétek. A pályázatra beküldött képeket a szervező szerzői jog érvényesítése nélkül bármikor, bárhol térítésmentesen felhasználhatja.

Szervező és adatfeldolgozás

A fotópályázat szervezője a Skorpió BC Szombathely (továbbiakban "Szervező"). A pályázattal kapcsolatos adatfeldolgozást a Szervező végzi. A fotók beküldésével a felhasználók egyidejűleg kifejezetten és önkéntesen elfogadják a kiírásban szereplőket. A játékot semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy kezeli a Facebook, illetve nincs köze a játékhoz. A Facebook mentesítve van minden felelősség alól a játékban résztvevőkkel szemben. A Szervező fenntartja mindennemű változtatás jogát.

Nyertes és nyeremény

A nyerteseket e-mailben értesíti ki a Szervező. A nyeremények kizárólag személyesen vehetők át előre egyeztetett időpontban a szervezőnél. A nyereményekkel kapcsolatosan a nyerteseket nem terheli személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség, azonban a nyeremény átvételével összefüggésben esetlegesen felmerülő egyéb költségek és kiadások (pl. nyeremény átvételéhez való utazás költsége) őket terhelik. A nyeremények pénzre nem válthatók, másra átruházhatók.

A nyertes tudomásul veszi továbbá, hogy a nyeremény átadásáról kép-, hang- és filmfelvétel készülhet, egyben hozzájárul ezen felvételek akár teljes egészének, akár részleteinek későbbi az adott nyereményjátékhoz kapcsolódó felhasználásához.

A nyertesek tudomásul veszik, hogy ha a kiértesítéstől számított 90 naptári napon belül nem jelentkeznek a nyereményekért, azt a Szervező úgy veszi, hogy a nyereménnyel összefüggésben semmilyen igényt nem támaszt.

Felelősség

A Szervező a pályázatra beküldött fotók eredetiségért, azok tartalmáért, valamint a telekommunikációs adatátviteli hibák vagy nehézségek következményeiért nem vállal felelősséget! A játékszabályzat módosításának a jogát – a játékosok megfelelő tájékoztatása mellett - a Szervező fenntartja!Elérhetőségek

SAVARIA LEGIO RACE

9700 Szombathely,
Történelmi Témapark (Ferences Kert)
E-mail küldése
SAVARIA LEGIO RACE - MagyarSAVARIA LEGIO RACE - Német