CSINÁLD MEG!

AKARJ!

KÜZDJ!

Elérhetőségek

IV. SAVARIA LEGIO RACE Terepakadályfutó Verseny- OCR Kupafutam!

Cím: 9700 Szombathely,
Szabadidő Központ
Telefon: +36-70-94-45-888
Mobil: +36-30-99-40-238
E-mail: skorpiobc@gmail.com
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Versenyünk időpontja: 2019 09 21

Online nevezés esetére a számlaszám:

Sopron Bank Burgenland  17600042-00589673-00600002

Számlatulajdonos: Skorpió Box Club

Kapcsolattartó: Varga Roland - Kaczmarski Róbert - Varga HajnalkaA FUTAM


A Savaria Legio Race IV. Extrém,-  Ocr akadályokkal bővített terepfutó akadályversenye      2019. szeptember 21-én szombaton, 10:00 órakkor kezdődik a szombathelyi szabadidő központban!

Az országos bajnokságban résztvevők  számára a kupafutam 9 órakor indul!

A futamokat 10 fős csoportokban indítjuk 15 percenként. A táv 10+ km lesz, melyet futva kell megtenni.  Természetesen a verseny lényegét adó  különböző  nehézségű, több mint 20 akadály,- ezen a kijelölt útszakaszon lesz aránylag sűrűn egymást követve felállítva, melyeken át kell jutni az adott akadály által megkívánt módon. Ha valaki úgy érzi valamilyen oknál fogva hogy inkább megkerülné az útját keresztező akadályt :-), amit persze nem lehet, mert kizárják a versenyből, annak alternatívaként kitaláltunk egy mentőfeladatot, mellyel kiválthatja azt.            Ez nem más mint 30 darab egyszerű, szabályosan végrehajtott guggolásból felugrás.       Minden  végrehajtandó feladat szabályos kivitelezését  az adott ponton tartózkodó segítő ellenőrzi, ahogy a kiváltó gyakorlatot is számolja a versenyzővel.

Körülbelül a táv felénél frissítő kapu lesz kihelyezve, ha addigra kiszáradna valaki szája a lihegéstől :-). Időmérőpont a startnál,- mely egyúttal a cél is- és még 2 helyen a  szakasz valamely részén.  Női férfi öltözősátrak lesznek felállítva, melyet minden versenyrésztvevő használhat, de értékmegőrzést nem vállalunk, csak saját felelősségre!

Az első három legjobb időt futó egyéni versenyző  felállhat az őt megillető  dobogófokra és átveheti a szponzorok által összeállított nyereményt. Egyesületek között csak a legjobbat díjazzuk. Eredményhirdetés az utolsó célba érkező versenyző idejének rögzítése után, várhatóan fél órával.

A regisztráció elkezdődött, kérünk mindenkit, aki teheti a felelősségnyilatkozatot töltse le írja alá és az online nevezés alkalmával csatolja részünkre. A kérés nem vonatkozik a 18. életévet be nem töltött személyekre, esetükben a szülő, illetve törvényes képviselő köteles  aláírni.

Előnevezési kedvezmény jár a május és júniusban nevezőknek, de még csökkentett áron lehet júliusban is regisztrálni.  Családi kedvezmény vonatkozik az apa anya és  minimum két gyermek esetére.Szintén kedvezményt kapnak  egyesületi csapatok min 10 fő részvételével, illetve  kupafutamon pontbeszámításért induló  OCR-es versenyzők is.Természetesen a kedvezményeken túl, gondoskodtunk úgynevezett "juticsomagról" is a befutóknak!           Tartalma: energiaital, banán és egy meglepi..:-))

A helyszínen információs, sátor lesz felállítva, ahol a helyszíni nevezés lebonyolítható, megtekinthető a pályatérkép, illetve ugyanitt kapják a versenyzők  start előtt a rajtszámot és az időméréshez szükséges eszközt, célba érés után pedig ugyanitt a kiérdemelt juticsomagot"

A gördülékenyebb  és gyorsabb lebonyolítás érdekében célszerűbb az online nevezés, melyet szeptember 10-ig lehet megtenni, ezután már csak  helyszíni nevezésre lesz mód, 7:30-9:30-ig!

Részletek a nevezés menüpont alatt.Csatolt fájl(ok)

Vissza az előző oldalra!
IV. SAVARIA LEGIO RACE Terepakadályfutó Verseny- OCR Kupafutam! - NémetIV. SAVARIA LEGIO RACE Terepakadályfutó Verseny- OCR Kupafutam! - Magyar